Fietsenwinkel.nl: Specialist in elektrische fietsen

Het kopen van een elektrische fiets is moeilijker dan ooit: zoveel merken, zoveel keuze… Een elektrische fiets is daarbij kostbaar bezit, dat u zorgvuldig wilt uitkiezen en laten onderhouden. Bij Fietsenwinkel.nl hebben we ons specifiek toegelegd op de verkoop en het onderhoud van elektrische fietsen. Er is specialistische kennis en ervaring nodig om klanten optimaal te kunnen helpen in de wereld van e-bikes, en dat is precies wat wij bieden.

Bekende merken, waaronder Giant, Cube, Brinckers, Cortina en Stromer, koopt u allemaal in onze webshop of in één van onze winkels. Van goedkoper voorwielmotoren tot de meeste comfortabele middenmotoren of supersnelle speed pedelecs, onze winkels staan er vol mee!

U kunt bij ons de service verwachten van een grote fietsenwinkel, de fietsenmaker, of fietsenzaak op de hoek. Met een landelijk dekkend van winkels met eigen monteurs en een groot servicenetwerk zijn we altijd bij u in de buurt en bieden we uitstekende service voor uw e-bike. Zo kunt u niet alleen vertrouwen op goede service vooraf, maar ook achteraf!
En dat fietst toch net iets lekkerder…!!

KLIK HIER VOOR DE ACTIEPAGINA EN KORTINGSCODES

Fietsenwinkel.nl – Actie – FASv!

Fietsenwinkel.nl biedt in samenwerking het FASV een exclusieve promotie voor alle leden.
De onderstaande kortingscodes zijn van toepassing op de website prijzen:

  • €100 extra korting op alle Cortina, Cube, Victesse, Moustache, Bohlt & Kreidler fietsen!!
  • €200 extra korting op alle Brinckers, Stromer, Giant, BMC, Riese & Muller & Sensa fietsen!!

KLIK HIER VOOR DE ACTIEPAGINA EN KORTINGSCODES