Over LKGX.nl, dé leuke en praktische site voor 50 plussers.

Wie en wat is LKGX?

LKGX support & communicatie is 10 jaar geleden min of meer bij toeval ontstaan uit een tijdelijk samenwerkingsverband met GeldXpert.

Graag wil ik mij even voorstellen.

Mijn naam is Berend de Boer.
Ik heb 36 jaar gewerkt bij de toenmalige PCGD, later de Postbank en weer later de ING/NN.
Bij dit bedrijf heb ik mij de laatste 25 jaar beziggehouden met zogeheten personele regelingen oftewel het realiseren van kortingen en arrangementen voor het personeel betreffende bancaire producten en andere zaken.
Na mijn vertrek bij de bank heb ik soortgelijke werkzaamheden als zelfstandige verricht voor de personeelsvereniging(en) van de ING/NN.
Na veel reorganisaties binnen de ING/NN en het wegvloeien van personeel kwamen deze werkzaamheden grotendeels te vervallen.

50 plussers.

Nu verricht ik vergelijkbare werkzaamheden voor 50 plussers.
Omdat ik zelf tot de doelgroep behoor is het goed te analyseren waar de behoeften liggen en wat de wensen zijn van de 50 plussers.
Doelstelling van LKGX.nl is om voor deze doelgroep iets extra’s te realiseren en te presenteren, dit zoveel mogelijk voor de hele doelgroep 50 plus.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van de opgedane ervaring/expertise en inmiddels ook van een groot netwerk.

Op de site van LKGX.nl staan bedrijven en diensten gerubriceerd in rubrieken van Reizen, Recreatie & Ontspanning tot Zorg & Welzijn.
U vindt er zaken als bijvoorbeeld mantelzorgwoningen, veilig en verantwoord wonen, ziektekostenverzekering, autoverzekering(en), tankpas, GSM abonnementen, energieleveranciers, notarisdienst(en) en natuurlijk tal van recreatieve mogelijkheden.
Bij het maken en presenteren van afspraken worden personen met een beperking/handicap niet vergeten zelfs niet op recreatief gebied.

Heel veel mogelijkheden waar gebruikers hun voordeel mee kunnen doen.

Blader daarom op u gemak door de site van http://www.lkgx.nl
Klik hier voor de <<flyer van LKGX>>

Zie ook onze Voucher FASv , speciaal voor de FASv-leden, samen met de Nieuwsbrief LKGX maart 2024
<<Aanmelden>> Open dag Thuis aan Huis – Zorgwoningen

Flyer Uitgekookt.nl Hier kunt u <<een proefpakket>> bestellen. Ook is het mogelijk om bij Apetito <<een proefpakket>> aan te vragen.
In de noordelijke provincies is er ook de mogelijkheid om bij SMAAK <<een proefpakket>> aan te vragen