Fitavie; bloeien door bewegen
Fitavie is een app coach die de oudere (inactieve) gebruiker en zijn of haar naaste, cliënt of patiënt elke dag helpt bij bewegen. En dat op een leuke en gerichte manier.
De gebruikers geeft samen met de mantelzorger bijvoorbeeld aan welke dagelijkse handelingen belangrijk zijn om te doen en te blijven doen. Zij geven aan wat de mogelijkheden en  beperkingen zijn en Fitavie maakt automatisch een (op maat) uitdagend en leuk week- of maandprogramma. Door reactie te geven op de oefeningen leert het programma de  gebruiker(s) steeds beter kennen en zal Fitavie de gebruiker(s) steeds beter bedienen en adviseren. Beschikbaar voor zowel Apple als Android.
Ook voor mantelzorgers
Fitavie is er dus ook voor zorgverleners (vrijwilligers en professionals). Via een speciale functie Voortgang kunt u als mantelzorger de vorderingen monitoren, kunt u hem of haar  berichten sturen en kunt u op afstand het programma zelfs (opnieuw) instellen. Zo blijft u altijd betrokken, zelf op afstand!


Ook voor dementie en valpreventie

Wat Fitavie zo uniek maakt is de aparte beweegmodule in Fitavie voor mensen met een vorm van dementie en voor mensen met valangst. De gebruiker en de mantelzorger kan dit aangeven. Fitavie maakt dan een programma, speciaal op de gebruiker afgestemd.
Fitavie is verder handig, logisch en slim! Dit alles vormgegeven in een eenvoudig en leesbaar scherm. Zo kan iedereen, zonder eerst uitgebreid te moeten studeren hoe alles werkt, in een handomdraai aan de slag. De hoeveelheid aan slimme technologie is zo toegepast dat hoe vaker men Fitavie gebruikt, hoe meer men de voordelen er van merkt.

Fitavie

  • Ook voor mantelzorgers
  • Handige, logische en slimme app
  • Elke dag leuke oefeningen
  • Helemaal op u afgestemd
  • Meer dan 100 oefeningen
  • Voor smartphone en tablet
  • Ook voor groepen ouderen
  • Voor alle leden, van de aangesloten verenigingen bij de FASv, is de korting ten alle tijden 50% 

Voor meer informatie zie de website www.fitavie.nl

Ook nu we door het coronavirus meer thuis zitten, is het belangrijk te blijven bewegen.
Dagelijks matig intensief bewegen helpt om een gezond immuunsysteem te behouden

Hier kunt u zich aanmelden: <<Fitavie aanmelden>>