Korting op huishoudelijke hulp via UWassistent

Wordt het huishouden u te zwaar en bent u daarom op zoek naar een huishoudelijke hulp? Bij onze partner ‘UWassistent’  krijgt u korting op een huishoudelijke hulp.
Deze betrouwbare en gescreende hulp komt wekelijks of tweewekelijks bij u schoonmaken. €17,95 (was €18,50, uw voordeel is dus € 0,55 per uur)
Bij UWassistent staan uw wensen voorop, daarom werkt UWassistent met lokale contactpersonen die samen met u bespreken waar u ondersteuning bij nodig heeft. Uw lokale assistent komt graag bij u thuis langs om in een vrijblijvend gesprek uw wensen te bespreken. Na dit gesprek gaan zij direct voor u aan de slag om een huishoudelijke hulp voor u te vinden. In de meeste gevallen is dit vaak al binnen enkele dagen geregeld. De voorgestelde huishoudelijke hulp komt eventueel eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Klikt het tussen jullie? Dan kan de huishoudelijke hulp direct bij u aan de slag.

Aan de volgende werkzaamheden kunt u denken:

  • Stoffen
  • Stofzuigen en dweilen
  • Sanitair schoonmaken
  • Keuken schoonmaken
  • Wassen en strijken

Als lid van FASv profiteert u van korting op huishoudelijke hulp via UWassistent. In plaats van het reguliere uurtarief van €18,50, betaalt u €17,95 per uur voor een gescreende huishoudelijke hulp.

Contactgegevens:
https://uwassistent.nl
info@uwassistent.nl
085-2013072

 

Korting op gezelschap/ begeleiding via UWassistent

Een luisterend oor nodig? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij de lichte zorgtaken? UWassistent helpt u graag om passende gezelschap/ begeleiding voor u te vinden. Deze vaste dienstverlener helpt u bij enkele zorgtaken zoals aankleden, ervoor zorgen dat u dagelijks uw medicijnen neemt, maar kan u ook naar evenementen of afspraken begeleiden. Ook samen een blokje omgaan óf een spelletje spelen, behoort tot de mogelijkheden.
De lokale assistent van UWassistent neemt graag vrijblijvend contact met u op om uw wensen te bespreken voor gezelschap/ begeleiding. Uw wensen staan voorop, daarom bespreken we graag eerst uw behoeftes voordat we voor u op zoek gaan naar een geschikte dienstverlener. Indien gewenst kan dat iemand zijn met ervaring in de zorg, ervaring met (beginnende) dementie of ruime levenservaring. Is er iemand voor u gevonden, kunt u altijd eerst nog kennismaken met de dienstverlener om te kijken of er een klik is.
Als lid van FASv krijgt u korting op gezelschap/ begeleiding via UWassistent. In plaats van €22,- per uur, betaalt u nu €20,- per uur voor een gescreende dienstverlener.

Contactgegevens:
https://uwassistent.nl
info@uwassistent.nl
085-2013072